Access Bars tretma

Kaj je Access Bars tretma?

Access Bars tretma je nežna tehnika pri kateri se dotaknem 32 točk na glavi, ki so povezane z različnimi področji tvojega življenja (finance, odnosi, samozavedanje, zdravje, telo, spolnost, misli…) in ti tako pomagam, da se globoko sprostiš in odložiš bremena svojega živlnjenja zaradi katerih ne čutiš več sreče, radosti, miru…

Z nežnim dotikom točk se tvoji možgani le v 15 minutah sprostijo vse do theta stanja (pol budno pol speče stanje možganskega delovanja), kjer se odprejo možnosti za zdravljenje telesa na večih nivojih. Ko si v globokem sproščenem stanju med tretmajem, se odprejo vrata tvoje podzavesti, kar ti omogoča, da začneš spuščati negativna prepričanja o različnih področjih življenja, kjer ne čustiš prave blaginje in miru.

Celoten proces lahko primerjamo z brisanjem datotek iz računalnika. Tudi človek je neke vrste računalnik v katerega se nalagajo različne datoteke. Nekatere so koriste, spet druge niso koristne. Access Bars tretma je zasnovan tako, da se z nežnim dotikom 32. točk na glavi začnejo brisati datoteke, ki ti ne služijo več.

Access Bars tretma je kot čarobna palčka, zunanja roka, ki ti pomaga spustiti tisto kar ti ne služi najbolje in ti povrniti več občutkov zadovoljstva.

Včasih se niti ne zavedaš koliko bremen in stare prtljage nosiš v sebi in Access Bars tretma ti pomaga, da začneš spuščati vse tisto kar ti preprečuje, da bi živel/a bolj zavedno in lahkotno. Več zavedanja sebe in sveta okoli tebe ti lahko prinese bolj jasne odločitve, več samozavesti, boljšo intuicijo in povezanost s samim seboj, slišanjem svojih potreb.

Vsaka Bars seansa ti lahko sprosti 5-10.000 let omejenih prepričanj, ki so povezana s posamezno točko, ki se jo med seanso dotaknem. Na glavi imaš namreč točke za finance, zdravljenje, telo, spolnost, komunikacijo, prostor, čas, radost, žalost, mir, komunikajo, prostor in čas…

Kako ti lahko Acccess Bars pomaga?

Ta tehnika je svetovno priznana in sama znanost jo je preučila in potrdila njene vplive na telo in življenje posameznika. Zgodbo uspehov pa piše tudi že tisoče ljudi po svetu, ki jim je ta nežna tehnika spremenila življenje vključno s spanjem, nervozami, depresivnimi stanji, stresom, negativnimi mislimi, obupom, jezo, izboljšanjem odnosov…

Predvsem ti pomaga, da zopet najdeš srečo v sebi in uravnaš svojo energijo, da bi lahko živel/a kot si želiš.

Zdaj pa si vzemi nekaj minut časa in si poglej spodnji video o tem kaj pravi o tej tehniki zananost (podnapisi vključeni):

Z Barsi omogočamo, da se spremembe zgodijo lahkotno. Vsak tretma je drugačen od drugega in spremembo lahko občutimo že po prvem ali pa šele po tretjem tretmaju saj se spremembe zgodijo v skladu z tvojo pripravljenostjo in pravim časom, ki je v tvoje najvišje dobro.

Po tretmaju se boš počutil/a globoko sproščeno in v najslabšem primeru bo počutje kot po dobri masaži, v najboljšem primeru, pa se bo tvoja resničnost začela preobražati. Vse je odvisno od tega koliko si podzavestno pripravljen/a spustiti in se prepustiti energijam, da opravijo svoje.

Za koga je Access Bars tretma primeren?

Ta tretma iz srca priporočam vsem, ki imajo zelo stresno življenje in se ne znajo učinkovito umiriti in regenerirati po stresnih dogodkih. Prav tako za vse tiste, ki so v stalnem hitenju in nimajo dovolj časa za sebe, utrujene mamice, tiste, ki si želijo od življenja nekaj več, preveč razmišljajo in so zato nesrečni, želijo delati na sebi in napredovati ali pa se znebiti nespečnosti, depresivnih misli in stanj, anksioznosti, izboljšati svoje psihično in fizično zdravje in povečati občutek sreče in zadovoljstva v svojem življenju.

Kaj vse se lahko spremeni z Access Bars tretmaji:

-izboljšanje zdravja

-izboljšanje spanja in spalnih navad

-učinkovito odpravljanje stresa

-zmanjšanje fizičnih bolečin

-zmanšanje anksioznih napadov in pretiranega razmišljanja

-blaženje depresije

-uravnavanje duševnih motenj

-povečanje jasnosti, občutka svobode,…

-več smeha in radosti

-več osebnih uspehov

-boljša spolnost

-boljši odnosi

-boljša povezanost s seboj, boljša samozavest in slišanje samega sebe in svojih želja.

Kako poteka Access Bars pri meni?

Skozi čas sem razvila svoj poseben pristop, kjer sem odkrila, da je ključ za uspešen tretma sprostitev stranke, zato vedno začnem s kratkim umirjanjem kjer ti skozi zavedanje tvojega telesa in dihanja pomagam, da se sprostiš. Nato začnem delati na pretoku energije skozi tvoje telo, da zopet vzpostavim pretočnost. Ko poskrbim za tvojo umirjenost in energijsko pretočnost, pa začnem delati na tvojih točkah. Takrat se tvoje telo začne še globje sproščati in v velikih primerih ljudje zaspijo in potem poročajo o različnih doživetjih.

Sama sem se skozi delo na sebi in drugih začela energetsko zelo odpirati in skozi Access Bars tretma zate postanem tudi prenosnik informacij in posebnih sporočil. Skozi seanso začutim kaj je tisto sporočilo, ki ti ga moram predati. To so posebna kanalizirana sporočila skozi katera ti vesolje sporoča kaj moraš začeti spreminjati v svojem življenju. Do sedaj so bila sporočila izrečena mojim strankam na Access Bars tretmaju še vedno pravilna.

Na samem koncu pa ti nudim še kratek pogovor, kjer se malo pogovoriva o tem kaj sem med tremajem začutila in ti ponudim usmeritev za naprej. V kolikor želiš ti naknadno tudi pripravim kakšne ustrezne vaje ali te k njim usmerim, da boš lahko na sebi delal/a tudi v vsakdanjem življenju.

Zagotovo bo zate to posebna in sproščujoča izkušnja, ki ti nikakor ne more škodovati in od katere lahko samo kaj pridobiš in delaš na sebi in svojem zdravju.

Trajanje tretmaja je približno 90min in cena je 50eur

Za več informacij, pa sem ti na voljo na 040/168-909 ali na mail alja.aljancic@gmail.com

Podari sebi nekaj sproščujočega in zopet začuti občutek miru in radosti v svojem telesu z Access Bars tremajem:)))

2
0
0
0
2