Aljo sem spoznala nekje  začetku meseca marca, čisto po naklučju, ker sem s svojim stanjem telesa in duha, bila že tako šibka, da sem se spravila na internet iskati nekoga, ki bi mi bil pripravljen z nasveti  in brcami v rit pomagat, da svoje telo spet poženem na pravi tir.
Na fb strani, sem se včlanila Aljivo skupino 21 dnevni izziv z vilico do vitalnosti. je pa ravno takrat Alja tudi objavila nagradno igro, kjer bi nekomu brezplačno pomagala da izboljša svoje prehranjevalje navade, pozdravi telo, in odpravi tegobe.
Čeprav nisem bila izžrebana, se je Alja odločila, da mi pomaga pri mojih težavah.Po dogovoru, sva se srečali v njenih prostorih, ki se nahaja v bližini mestnega jedra Tržiča.Na zelo barvit in enostaven način mi je prikazala in mi obrazložila zdrav, polnovreden rastlinski način prehranjevanja, prikazala je tudi primerjavo hrane polnovredna rastlinska/ in maščobno mesna.
Posebaj ni potrebno poudarjati, da je Alja srčna oseba, ki se z vsem srcem, vnemo in pozitivo posveča pomoči ljudem, ki si v svojem življenju. iz kakršnegakoli vzroka že, želijo narediti spremembo v prehrani, katera vpliva na izgubo kilogramov, veliko zalogo energije in izvrstnega počutja.Alja pa je tudi, odlična motivatorka, dobro “brca v rit” Ko je to potrebno, ko zmanjka volje, ali se kje zatakne. Vedno je dosegljiva za kakršnikoli nasvet, pomoč, ali pogovor/nasvet.V njej sem res našla, tisto, kar sem potrebovala, da  uredim svoje telo, misli in se počutim odlično.Z njeno pomočjo/nasveti sem si uredila neredno prebavo,  nivo energije je na vrhuncu, počutje odlično in čeprav je že kak mesec od najinega zaključka 21. dnevnega izziva, se njenih nasvetov, jedilnikov … držim, in držala se bom še naprej.
Na grobo lahko s ponosom napišem, da sem v dveh mesecih izgubila šest kilogramov, in sem vse bližje zadanemu cilju.
Aljo, z velikim veseljem priporočam vsem, ki imajo željo in voljo in željo v svoje življenje vnesti spremembe in zase nekaj narediti.

Petra

Super izkusnja 21-dnevni izziv z vilico do vitalnosti. Alja, znas lepo spodbujati in nic obsojevalno popravljati napake. Hvala, ker si vzames cas za vsa vprasanja, vse dvome! Brez dvoma ni tako zelo enostavno, kot se sprva slisi. Kar naenkrat vidis, da imas toliko majhnih razvad, ki niso ravno zdrave in bi jih bilo treba spremeniti oz prilagoditi. Kar malo nepredstavljivo mi je bilo, kako bom jutranjo kavo s piskotom zamenjala za sadje. To je bil skoraj najvecji izziv, ki se je na koncu izkazal za najlazjega in najbolj ucinkovitega. “Po jutru se dan pozna”…in res je tako,lepo in prijetno nadaljevanje dneva (tudi na podrocju prehrane) je  samo logicna posledica jutra.

Maruša

3
0
1
0
0